Krajem godine nekako svi pogledavamo unatrag da se podsjetimo što smo postigli u tih 12 mjeseci, koje su se promjene dogodile u našim životnim sredinama, kako onim privatnim, tako i onim poslovnim. Za našu udrugu radni je prostor oduvijek bio slaba točka i godinama smo sanjale o ugodnom, prostranom i osvjetljenom uredu. Kao što svi vi koji ste bili kod nas ove godine znate, dobile smo puno, puno više – naše savršeno mjesto u kojem provodimo radne sate i u kojem pomažemo osobama koje nam se obrate da pronađu svoj siguran put.

Postavljen je novi laminat, podovi su izravnati, Jadranka nam je oslikala mural kojem se svi dive, ograđen je dio u kojem se nalazi kuhinja (da, bila je ovo zaista uspješna prostorna godina 🙂 ), a zatim smo se s upitom za donacijom javile mnogim tvrtkama diljem Hrvatske koji u svojoj ponudi imaju namještaj. Pozitivan odgovor dobile smo od samo dvije firme – ali obje su nas donacije oborile s nogu! Berryhome (https://www.berryhome.hr/) i Jysk (https://jysk.hr/) prepoznali su vrijednost i važnost našeg rada te nam donirali zaista jako puno divnih komada namještaja – kauč, kutnu garituru, nekoliko stolića za kavu, fotelje, komodu, konferencijske stolice, police za knjige, radne stolove, ma da ne nabrajamo sve!

Obje su firme ponudile i besplatnu dostavu, a svi s kojima smo bile u susretu tijekom procesa doniranja bili su profesionalni, srdačni i susretljivi.

Draga Jysk i Berryhome ekipo, od srca vam hvala što ste nama i našim korisnicama uljepšali ovu godinu!