Police, rasvjetna tijela, kauč ili dvosjed, koš za smeće, fotelja, ormar, kutije za odlaganje stvari, stol i stolice, radni stol, krevet ili dječji krevetić – sve su to komadi namještaja koji vama možda više ne trebaju, a nekome drugome mogu uljepšati dom ili učiniti praktičnijim životni prostor.

Ukoliko imate nešto od navedenog pozivamo vas da se uključite u akciju prikupljanja namještaja za opremanje životnih prostora žena žrtava nasilja. Namještaj koji prikupimo žene će uz pomoć stručnjaka renovirati i preuređivati prema svojim željama kako bi njime ukrasile svoje stanove i kuće.

Sudjelovati u ovoj akciji možete tako da nazovete u Riječku razvojnu ageniciju Porin radi dogovora na broj telefona (051) 634 336.
Ova akcija provodi se u sklopu projekta Work is the Key kojemu je cilj stvoriti preduvjete za ekonomsku nezavisnost i deinstitucionalizaciju 60 žena žrtava nasilja u Ličko-senjskoj, Primorsko-goranskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji. Uz psihološko savjetovanje, informatičko obrazovanje i podršku pri traženju posla te radionice kao što su renovacija namještaja, vođenje kućnog budžeta, energetske učinkovitosti i poticanja poduzetništva očekuje se da će korisnice iz ovog projekta izaći kao snažnije jedinke spremne za nove životne izazove.