PAŽNJA! PAŽNJA! Kako bi svim zainteresiranim dali priliku sudjelovanja u natječaju, produžili smo vrijeme trajanja natječaja te je sada rok za stavljanje slika na Facebook stranicu SOS telefon – grad Rijeka i skupljanje lajkova 31. listopada 2014.
Imate još malo vremena, slikajte toleranciju u vašoj okolini, zajedno s našim letkom, pokažite ju svima preko naše FB stranice, skupljajte lajkove i osvojite posebnu moć…

„Ovdje živi tolerancija“ je građanska akcija koju organizira SOS telefon – grad Rijeka s ciljem podizanja svijesti o važnosti tolerancije i nenasilja u lokalnoj zajednici. U akciji mogu sudjelovati svi koji žele ukazati na pozitivne primjere tolerancije i nenasilja u svojoj okolini.

Kako sudjelovati?
Uzmi „Ovdje živi tolerancija“ letak ili ga pronađi ovdje
Pokaži primjer tolerancije u svojoj okolini, označi ga «Ovdje živi tolerancija» letkom i okini fotku! (Primjer: ako misliš da su tvoji prijatelji tolerantni jer te trpe sve ove godine – slikaj se s njima i pokaži to svijetu 🙂 )
Fotku digni na FB stranicu SOS telefon – grad Rijeka i na njoj tagiraj svoje miroljubive prijatelje.

Pravila akcije i neobičan završetak :
Akcija traje od 4. do 31. listopada 2014.
Za vrijeme trajanja akcije na FB stranici SOS telefon – grad Rijeka skupljaj likeove za svoju fotku
Pobjednik je osoba koja na kraju akcije ima najviše likeova za svoju fotku

Pobjednik dobiva posebnu moć – nagrađuje udrugu po vlastitom odabiru i to edukacijama u vrijednosti od 5000,00 kn.

//// Pozovi svoje prijatelje, mame, tate, bake, susjede, kolege da lajkaju tvoju «tolerantnu» fotku na FB stranici SOS telefon – grad Rijeka. Time, osim što možeš nagraditi udrugu po želji, pomažeš i žrtvama nasilja da dobiju informaciju o tome kako doći do besplatne i anonimne pomoći i podrške. ////

Sva pravila fotografskog natječaja možeš pročitati ovdje.