Od prošle godine SOS telefon – Rijeka jedan je od organizatora Rijeke psihologije, manifestacije koja se već nekoliko godina održava u Rijeci tijekom veljače. IMAG0778

Ovogodišnji 9. Tjedan psihologije u Hrvatskoj bio je prepun zanimljivih predavanja, a jedno od njih održano je i u prostorijama naše udruge. Lorena Zec, psihologica zaposlena u našem Savjetovalištu za žrtve nasilja u obitelji i Katja Borovac, članica Upravnog odbora Udruge, održale su predavanje pod nazivom Ljubav voli, a ne boli.

lik

Broj zainteresiranih građanki i građana koje/i su odlučile/i poslušati predavanje zaista nas je ugodno iznenadio, kao i količina pitanja kojima su obasule/i predavačice. Dokaz je to da je riječ o temi koja zanima sve nas te da je potrebno govoriti o razlikama između kvalitetnih i nezdravih partnerskih odnosa.

ljudi

Kao i svake godine, na svim događanjima Rijeke psihologije mogli su se, po popularnim cijenama, kupiti razni promotivni predmeti. Novac od prodaje ide odlazi u humanitarne svrhe – ove godine prikupljena sredstva donirat će se Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka.

 

materijali

I za kraj, dio materijala kojeg se mogli dobiti na predavanju… Check lista znakova za uzbunu i prava koja svatko ima u vezi! 1

Osjećate li da je vaša veza nefunkcionalna i nezdrava, ili poznajete nekoga za koga smatrate da je u takvom odnosu, nazovite nas na 051 211 888 svakim danom od 17 do 21 sat! Tu smo za vas!

 

2