U suradnji sa certificiranim stručnjakinjama, organiziramo ciklus radionica “Rastimo zajedno” u prostorijama udruge SOS Rijeka, u sklopu projekta “SNAŽNE – aktivna podrška jednoroditeljskim obiteljima” kojeg podržava Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Radionice „Rastimo zajedno“ grupni su oblik podrške roditeljima jasličke i vrtićke djece. Na 11 radionica roditelji, u ovom slučaju majke, i voditeljice su partnerice u traženju odgovora na pitanja o roditeljstvu i djetetovom razvoju. Roditelji s voditeljicama i drugim roditeljima razmjenjuju informacije, znanja, vještine, iskustva i tako zajednički uče i pružaju međusobnu podršku koja se pokazala korisnom za jačanje kompetentnosti roditelja i djeteta.

Radionice će se provoditi ponedjeljkom, od 18 do 20 sati, a vodit će ih psihologinje Tamara Sremec, Sonja Pribela Hodap i Gorana Mišćenić, sve stručnjakinje po pitanjima roditeljstva i odgoja djece.

Krećemo u ponedjeljak 26.09. u 18h, u prostorijama udruge SOS Rijeka (Verdieva 17, 3. Kat) i onda će se radionice odvijati sljedećih 11 tjedana, jednom tjedno. Radionice su za polaznice besplatne te mame dolaze same, bez djece (odvajanje je isto dio procesa).

Svoje mjesto na ciklusu radionica rezervirajte mailom na lorena.zec@sos-rijeka.org ili telefonom na 051 211 888.