MOGUĆNOSTI POMOĆI ŽENAMA ŽRTVAMA OBITELJSKOG NASILJA

Gradska vijećnica, 11. srpnja, 2014. u 17 sati

Udruga SOS telefon – grad Rijeka Vas poziva na javno predavanje koje će se održati u Gradskoj vijećnici grada Rijeke 11. srpnja, 2014. s početkom u 17 sati.

Gošća predavačica bit će Anamarija Matanović, programska koordinatorica Udruge Brod – grupe za ženska ljudska prava.  Predavačica će širu javnost, predstavnike lokalnih vlasti, Centara za socijalnu skrb, kao i organizacije civilnog društva informirati o radu Udruge, te na primjerima pozitivne prakse u radu s direktnim korisnicama skloništa podignuti razinu svijesti o problematici rodno uvjetovanog nasilja.

Predavanje je sastavni dio projekta “Edukacijom do znanja, suradnjom do promjena!“ kojeg financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a koji se provodi u suradnji sa Ženskom sobom – Centrom za seksualna prava, Udrugom žena „Hera“, Centrom za žene „Adela“, Udrugom Brod – grupom za ženska ljudska prava i SOS telefonom – grad Rijeka.

Pozivamo Vas da svojim dolaskom  aktivno sudjelujete u diskusiji, te da zajedno pokušamo poboljšati kvalitetu života u našem gradu.

Veselimo se Vašem dolasku!

Srdačno,

SOS telefon – grad Rijeka