Polako iza nas puštamo 2015. godinu, a 2016. se naveliko zahuktala. Nakon svih lijepih i finih druženja u prosincu, SOS telefon – Rijeka nastavlja svoju tradiciju (n)ovogodišnjih domjenaka u siječnju, da uz fino zatvaranje stare, još finije otvorimo i novu godinu.
Osim druženja sa članicama Udruge, prijateljicama i prijateljima Udruge, volonterkama i volonterima, suradnicama i suradnicima, jako nam je važno da svima njima ukratko predstavimo i što smo to zajedničkim snagama radili u prošloj godini. Kratku, ali slatku prezentaciju naše 2015. godine možete pogledati ovdje.

Uz prezentaciju aktivnosti i fini domjenak, zajedno smo napravili jednu još važniju stvar – svi uzvanici i uzvanice su imali mogućnost potpisati razglednicu kojom se od Vlade RH zahtjeva ratifikacija “Istanbulske konvencije”. Razglednice šaljemo onima koji konvenciju moraju ratificirati, a mi se nadamo da nećemo dugo čekati na taj događaj.

Nećemo puno pisati, svi koji su bili znaju koliko nam je bilo zabavno. Naši domjenci pomalo postaju poznati kao događaj na kojem se malo priča, a puno jede, da ne kažemo i pije. Sve sličice s domjenka možete pogledati na našim FB stranicama, a mi već vrijedno radimo tako da i sljedeće godine prezentacija bude prepuna lijepih uspomena i dobro odrađenih projekata, programa i aktivnosti.